Twee Restaurants, twee werelden

Le « Chaudron du Château »

Ontdek een wereld vol geuren en smaken. Een traditionele, geraffineerde keuken in een aangename omlijsting, die ook door de plaatselijke bevolking wordt gewaardeerd.

In het voor- en naseizoen leidt een deurtje beneden aan de kasteeltrap naar de restaurantzaal. De gewelfde plafonds van de vroegere stallen, stralen de charme uit vervlogen tijden uit.

Tijdens de warme zomeravonden kunt u op het terras buiten dineren. Het terras grenst aan de 2 kasteelvleugels, zodat u tezelfdertijd de charme kunt proeven van de eeuwenoude gebouwen.

Het restaurant is alleen ‘s avonds geopend. Wij raden u aan tijdig te reserveren.

chaudron menu
chaudron plat4 chaudron plat5 chaudron plat7 chaudron plat8

 

Le « So Family »

De So Family biedt een menu met eenvoudige maar kwaliteit eten. U kunt kiezen uit salades, huisgemaakte hamburgers met traditionele vlees, zoete of hartige pannenkoeken en een ruime keuze aan pizza’s (alleen ‘s avonds).

Er zijn ook gerechten om mee te nemen, evenals de essentie: pizza’s, sandwichs, panini’s, nuggets en frietjes ! Dit restaurant is open ‘s middags en ‘s avonds tijdens het hele seizoen.

Drankjes en ijsjes worden de hele dag geserveerd, zelfs in het laagseizoen!

Gedurende het seizoen, bieden wij een mosselen met friet ‘s avonds en’ s avonds van de wereld per week!

so family menu
so family plat so family plat2 so family podium so family podium3 so family podium4 so family podium3 so family vue piscine

 

Openingstijden :
Le « Chaudron du Château » : het hele seizoen
Le « So Family » :
het hele seizoen